Un candidat s-a retras din cursa electorală de la Lupeni

Victor Pălivan s-a retras din cursa electorală pentru Primăria Lupeni. Acesta a decis să îl susțină pe Cristian Roșu, candidatul PNL. Victor Pălivan a fost primul care și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar, din partea Partidului Verde.

“În urma apelului la unitate propus ieri de Cristian Rosu , am consimțit să-mi retrag candidatura și să-l susțin fără rezerve, acordându-i întreg sprijinul meu în aceste alegeri parțiale.
Sper din tot sufletul să nu mai văd lupta politică la baionetă, având drept unică motivație interesul și orgoliile unuia sau altuia dintre candidați.Doar prin consens pot fi găsite cele mai bune soluţii pentru a putea înlatura de la putere dinastia Resmeriță, care a îngenunchiat Lupeniul vreme de 17 ani. Cum spuneam și la alegerile anterioare : Greii stabilimentului actual își doresc o ruptură masivă a voturilor. Dacă voturile sunt împraștiate anapoda, tot clanul Resmeriță va avea câstig de cauză.Slugarnici si oportuniști sunt cu duiumul și nu-i va fi greu să obțină câteva mii de voturi.În concluzie, trebuie să votăm responsabil, alegând un contracandidat cu șanse mari”, spune Victor Pălivan într-o postare pe Facebook.

Cristian Roșu, candidatul PNL, la alegerile locale parțiale din luna iunie a lansat, ieri, pe rețeaua socială, un apel la unitate.

“Pentru ca iubesc acest oras si-mi doresc ca, in perspectiva alegerilor pentru primar, oamenilor sa le fie usor sa voteze si sa nu trebuiasca sa aleaga dintr-un numar mare de doritori,propun candidatilor din opozitie stabilirea unuia singur,care sa reprezinte glasul cetatenilor din Lupeni,nu ambitii personale si orgolii fara margini. Locuitorii Lupeniului merita totul si orice dorinta personala trebuie sa paleasca in fata binelui general. Trebuie tinut cont ca,aceste alegeri au un specific aparte. Componenta Consiliului Local este deja cunoscuta,astfel ca,unui primar care nu are consilieri locali ii va fi imposibil sa lucreze si sa-si puna in practica proiectele. TUTUROR CELOR CE IUBESC ACEST ORAS LE CER UNITATE si le spun ca acum este momentul sa demonstreze acest lucru ! Raman deschis acestei colaborari”,  a scris Cristian Roșu.

Candidații la Primăria Lupeni sunt Lucian Resmeriță (PSD), Cristian Roșu (PNL), Constantin Brândușe (ALDE), Radu Napău Stoica (PRM) și Cristina Ciucu (independent).

[slideshow_deploy id=’27126′]