Judeţul Hunedoara joacă în cea de-a treia regională din cadrul Cupei Coca-Cola

Echipa de băieţi a Colegiul Tehnic Transilvania din Deva şi echipa de fete a Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” din Haţeg se luptă pentru a ajunge în finala celei mai populare competiţii de fotbal pentru adolescenţi- Cupa Coca-Cola

Hunedoara, 19 mai: Timişoara găzduieşte sâmbătă şi duminică cea de-a treia etapă regională a Cupei Coca-Cola. Astfel, oraşul de pe Bega va fi în lumina reflectoarelor iar foarte mulţi pasionaţi de fotbal sunt aşteptaţi să ia parte la cele două zile de meciuri de fotbal. Echipele de băieţi şi echipele de fete din judeţele Arad, Bihor, Hunedoara, Maramureş şi Satu Mare vor intra în teren cu un singur gând- să facă tot ce este posibil pentru a ajunge la Londra. În total, 15 echipe din judeţul Hunedoara au fost înscrise în această competiţie.
Peste 8460 de liceeni din întreaga ţară s-au înscris anul acesta pentru titlul de campioni în cea de-a şasea ediţie a Cupei Coca-Cola. Cea mai mare competiţie de fotbal în sală a înregistrat, anul acesta, un nou record- 564 de echipe au fost înscrise la debutul acestei competiţii, dintre care 417 de echipe de băieţi şi 147 de echipe de fete.

Sâmbătă, 20 mai, începând cu ora 8:00, se dă startul meciurilor din cea de-a treia regională a Cupei Coca-Cola în Sala „Constantin Jude” din Timişoara. Câte două echipe de băieţi şi câte două echipe de fete vor intra în teren pentru a-şi disputa locul în faza finală a competiţiei. Meciurile decisive se vor disputa duminică, 21 mai, intre orele 10:00 şi 13:30. Festivitatea de premiere va avea loc imediat după meciurile finale.

Echipele de băieţi care vor juca în regionala de la Timişoara:
Colegiul Naţional „Preparandia Dimitrie Tichindeal” din Arad
Liceul Tehnologic Nr. 1 din Suplacu de Barcău, judeţul Bihor
Colegiul Tehnic Transilvania din Deva, judeţul Hunedoara
Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” din Baia Mare, judeţul Maramureş
Liceul Tehnologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare, judeţul Satu Mare
Colegiul Naţional Bănăţean din Timişoara

Echipele de fete care vor juca în regionala de la Timişoara:
Liceul Tehnologic „Sava Brancovici” din Ineu, judeţul Arad
Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleşd, judeţul Bihor
Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Haţeg, judeţul Hunedoara
Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” din Baia Mare, judeţul Maramureş
Liceul Tehologic Ortodox „Nicolae Steinhardt” din Satu Mare, Judeţul Satu Mare
Liceul Teoretic din Gătaia, judeţul Timiş
Finala ediţiei 2017 a Cupei Coca-Cola se va disputa pe 3 – 4 iunie în Parcul Tineretului din Bucureşti.
Despre Cupa Coca-Cola

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Coca-Cola România este un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

Mai multe detalii despre programul competiţiei sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.cupacoca-cola.ro.