GALERIE FOTO. Accident cu nouă victime, la Merişor

Două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier, iar nouă persoane au fost rănite. Potrivit comandantului Detaşamentului de Pompieri Petroşani, Adrian Avram, victimele au fost rănite uşor şi sunt în afara pericolului. Pompierii militari au intervenit  imediat la locul accidentului.

” Ieri, 20 mai în jurul orei 14:15, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN66, direcția Hațeg-Petroșani, pe raza localității Merișor, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Petroșani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea  gravă a trei persoane (conducătorul auto care a produs evenimentul rutier și un pasager din autoturismul condus de acesta, precum și o pasageră în vârstă de 7 ani, din celălalt autoturism) si rănirea ușoară a 6 persoane (conducătorul autoturismului care circula regulamentar și 5 pasageri din autoturismul condus de acesta)” au declarat reprezentantii IPJ Hunedoara.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

[slideshow_deploy id=’24093′]



(Următoarea știre) »