Amendată pentru că și-a pierdut copilul

Un minor în vârstă de cinci ani a fost găsit rătăcind într-un sens giratoriu din municipiul Deva. Mulți șoferi l-au văzut pe copil plângând și au alertat autoritățile.

”În jurul orei 21.20, o patrulă auto a Poliției Locale Deva a fost alertată că în sensul giratoriu situat la intersecția dintre Bulevardele 22 Decembrie și Nicolae Bălcescu, din municipiul Deva, se află un copil de aproximativ 5 ani, singur, care plânge și afirmă că nu știe unde îi sunt părinții și nici unde locuiește.

Echipajul Poliției Locale a preluat minorul (…) și a trecut imediat la căutarea familiei acestuia. În jurul orei 22.00, părinții copilului au anunțat dispariția sa la Poliția Municipiului Deva, de unde au fost îndrumați către sediul Poliției Locale Deva, unde se afla minorul”, a declarat,Teodor Bălan, purtător de cuvânt al Serviciului Public de Poliție Locală Deva. Polițiștii locali l-au încredințat pe copil mamei sale, o tânără de 25 de ani, din municipiul Deva, în baza unui proces-verbal. Totodată, femeia a fost sancționată pentru că nu și-a supravegheat copilul.

[slideshow_deploy id=’27126′]