Fotbal. Inter Petrila este campioana județeană, cu două etape înainte de terminarea campionatului

Noua campioană a județului la Liga a IV -a, seniori, s-a stabilit cu două etape înainte de terminarea campionatului județean de fotbal, matematic nemaifiind alte șanse ale echipelor aflate în imediata apropiere pe podium. Diferența de 8 puncte în clasamentul final, față de Hercules Lupeni, aduce gustul succesului în familia petrileană de la CS Inter Petrila.

Victoria cu 2 – 11 în fața echipei Metalul Crișcior și înfrângerea în meciul cu scântei a Hercules-ului la Băița aduce confirmarea câștigării titlului de campioană a județului echipei Inter Petrila. Și nu doar atât, adăugându-și încă cinci goluri în palmares în etapa cu numărul XX a Ligii a IV -a, până la această oră, sportivul petrilean Iosif Kalai preia conducerea în clasamentul golgheterilor județeni, fiind foarte aproape de câștigarea titlului de golgheter.

Veterani în fotbal, căpitanul echipei petrilene, Adi Câmpean, împreună cu Iosif Kalai au postat în pagina de socializare un mesaj clar adresat colegilor și suporterilor echipei Inter Petrila: „Când nu mai putem, mai putem puțin!”

Meci cu scântei la Băița unde Hercules Lupeni întrerupe jocul în minutul 42 și refuză să mai continuie. Partida se încheie la 2 – 0 pentru Șoimul Băița dar vor urma consecințele comisiei de disciplină din săptămâna următoare.

La Petroșani, după ce Jiuliștii au fost conduși mai bine de o repriză cu 0 – 2, își revin și ajung să egaleze Retezatul Hațeg până în min 65 când, Simoneac, marchează golul victoriei stabilind scorul final al partidei, 2 – 3.

Universitatea Petroșani înregistrează a doua victorie din acest campionat, la Uricani, cu scorul de 1 – 6.

Celelalte rezultate ale etapei cu numărul XX – Liga IV Seniori:

 

 

Clasamentul etapei:

 

NOTĂ: Echipa ACS VICTORIA CĂLAN – se sancţionează cu scăderea a 3 puncte din clasament şi 300 lei penalitate sportivă conf. Anexei 4 din RD al AJF, pentru retragerea de pe teren în min. 46 al jocului şi refuzul de a continua jocul.

 

Etapa viitoare:

 

CS Inter Petrila va juca etapa cu numărul XXI duminică, 28 mai 2017, pe Stadionul Parângul din Lonea, având ca oaspeți Victoria Călan.

 

[slideshow_deploy id=’24093′]



« (Știre anterioară)