Sărbătoarea narciselor la Sălașul de Sus

A fost zi de mare sărbătoare, duminică, în comunca Sălașul de Sus. Unul dintre cele mai frumoase eveniment care pune la un loc frumusețile naturii, bogăția locurilor și inimile oamenilor este Festivalul Narciselor care, în acest an, a ajuns la ediția cu numărul XVII.

Autoritățile locale din comuna Sălașul de Sus s-au străduit să le ofere locuitorilor comunei un eveniment deosebit. Mai ales că, împreună cu sutele de oameni, cetățeni ai satelor din comuna Sălaș, dar și turiști veniți să admire Poiana Narciselor și celelalte obiective turistice ale zonei, gazdele au avut și oaspeți de seamă: deputatul Laurențiu Nistor, președintele PSD – Organizația Județeană Hunedoara, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, cei doi vicepreședinți ai CJ Hunedoara, Daniel Andronache și Sorin Vasilescu, parlamentarii de Hunedoara Natalia Intotero, Ilie Toma și Sorin Marica – inițiator, de altfel al acestui eveniment, încă din vremea când ocupa scaunul de primar al localității. Acestora li sau alăturat, de asemenea, consilieri județeni, primari de orașe și comune din județul Huneodoara și membri ai Biroului Permanent al PSD Hunedoara.

”Am dorit ca, având în vedere importanța pe care Festivalul Narciselor a căpătat-o în ultimii ani, să organizăm, pe lângă petrecerea obișnuită și un moment ceva mai special. De aceea, serbarea din acest an a debutat cu premierea cuplurilor din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. În aceași timp, am premiat sportivii din comuna noastră, care ne fac cinste prin rezutatele obținute la diverse concursuri. Desigur, festivalul nostru le-a adus celor prezenți și multașteptatul spectacol de muzică și dansuri populare. Le mulțumesc tuturor cetățenilor care au fost prezenți la acest eveniment care face de pe acum parte dn viața comunei noastre și cu care ne mândrim”, a declarat viceprimarul Ioan Vlad.

Viceprimarul comunei Sălașu de Sus, Ioan Vlad este și candidatul pe care-l propune PSD cetățenilor din comună, în alegerile parțiale care vor avea loc aici pe 11 iunie, pentru alegerea unui nou primar, după ce fostul primar Sorin Marica a fost desemnat deputat în Parlamentul României.

[slideshow_deploy id=’19661′]