Viceprimarul Ioan Vlad, candidatul PSD în alegerile parțiale din comuna Sălașu de Sus

Printre localitățile din România în care sunt programate, la 11 iunie 2017, alegeri parțiale pentru desemnarea primarilor, se numără și comuna hunedoreană Sălașu de Sus.

Aici, fotoliul de primar a rămas vacant după ce primarul ales în iunie 2016, social-democratul Sorin Marica a fost ales, în decembrie, în funcția de deputat de Hunedoara, pe listele PSD.

PSD a decis ca, în alegerile parțiale din 11 iunie 2017, pentru funcția de primar al acestei comune să fie nominalizat Ioan Vlad, viceprimarul comunei Sălașu de Sus. De altfel, acesta a asigurat și interimatul funcției de primar, după demisia lui Sorin Marica.

Duminică, Ioan Vlad și-a depus oficial dosarul de candidat în Circumscripția electorală constituită în comuna Sălașu de Sus. Acesta a fost însoțit și de fostul primar, Sorin Marica, dar și de echipa PSD Hunedoara, în frunte cu deputatul Laurențiu Nistor – președintele organizației județene PSD Hunedoara, căruia i s-au aăturat deputații PSD Natalia Intotero și Ioan Toma, președintele Consiliului județean Hunedoara – Mircea Bobora, vicepreședinții CJH Sorin Vasilescu și Daniel Andronache, dar și mai mulți primari, viceprimari, consilieri locali și județeni ai PSD din județul nostru.

”Sunt onorat de propunerea pe care mi-au lansat-o liderii partidului nostru, de a-mi asuma această candidatură, împreună cu misiunea de a continua proiectele domnului Sorin Marica pentru dezvoltarea, în continuare, a comunei noastre. Mă bucur să văd că la acest important moment al depunerii candidaturii, am alături de mine atât de mulți lideri ai PSD și cred că aceasta este dovada faptului că în PSD suntem cu toții o echipă care-și propune să aducă o viață mai bună pentru toți românii. Susținerea PSD îmi dă tăria să cred că voi putea duce mandatul de primar al comunei Sălașu de Sus la capăt, răspunzând așteptărilor cetățenilor comunei”, a declarat Ioan Vlad.

[slideshow_deploy id=’27028′]