Contrabandist prins cu  țigări de peste 75 de mii de lei

Un hunedorean de 43 de ani este cercetat penal pentru contrabandă cu țigări și a rămas și fără mașina cu care transporta marfa.

 

Bărbatul a fost prins în urma unui control derulat în trafic de polițiștii din Suceava, iar la controlul mașinii au fost descoperite țingări netimbrate de peste 75 de mii de lei. Hunedoreanul își construise un compartiment special în mașină astfel ca la controale să nu-i fie găsite țigările de contrabandă. Totodată, potrivit anchetatorilor, pentru a nu fi prins de polițiști, contrabandistul circula cu precădere noaptea și n-ar fi la primul transport de țigări netimbrate.  Ieri-noapte, în urma unor informații obținute de anchetatori, traficantul a fost prins pe DN 17A, în Vrancea. ”În urma verificării interiorului autoturismului, polițiștii au identificat într-un compartiment special amenajat, 7.490 pachete cu țigări, fără documente legale, bunuri despre care, bărbatul a declarat faptul că le-a achiziționat de la persoane necunoscute de pe raza comunei Vicovu de Jos.

Țigările în valoare de circa 75.000 lei au fost confiscate, iar autoutilitara în valoare de aproximativ 2.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul poliției. În cauză s-a întocmit dosar, bărbatul de 43 de ani, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”, mai spun anchetatorii.

[slideshow_deploy id=’27028′]



« (Știre anterioară)