Salvat de la moarte de un agent din cadrul Poliţiei Oraşului Petrila

În data de 23.05.2017, în jurul orei 18:15, Poliţia Oraşului Petrila a fost sesizată de către un agent al Poliţiei Locale Petrila, despre faptul ca un cetățean intenţionează să se sinucidă, într-o clădire abandonată din Petrila (fosta Popicărie).

 

” La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat că un tânăr (aflat în stare de ebrietate), care avea asupra sa un cuţit, ameninţa că se va sinucide, invocând motive de natură sentimentală. Poliţiştii au purtat negocieri cu tânărul circa 15 minute, iar în timp ce atenția i-a fost distrasă de unul dintre cei cu care discuta, un agent de poliţie l-a imobilizat şi l-a încătușat. Tânărul,  în vârstă de 23 de ani, a fost transportat de un echipaj medical la Spitalul de Urgență Petroșani, pentru tratament de specialitate, fiind internat la Secția Psihiatrie” au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Agentul principal  Lupulescu Radu Marian (foto) este încadrat  în politie din 2012. Acesta isi desfasoara activitatea  la  Politia Orasului Petrila – Formatiunea Ordine Publica.

[slideshow_deploy id=’17636′]