Ziua Absolventului, sărbătoare a comunității locale din municipiul Vulcan

Sute de tineri frumoși, absolvenți ai Colegiului Tehnic ”Mihai Viteazu” din Vulcan au împărtățit astăzi bucuria absolvirii nu doar cu familia și profesorii, ci și cu întreaga comunitate locală a Vulcanului.

Oamenii care au fost prezenți astăzi în centrul municipiului Vulcan, la ora la care absolvenții de la Colegiul vulcănean au parcurs drumul de la liceu la sala Cinematografului ”Luceafărul” în ritm de Gaudeamus, au aplaudat frenetic trecerea coloanei de tineri frumoși și eleganți, în robele academice special croite pentru acest eveniment special. Mulți dintre cei din asistență au scăpat și câte o lacrimă în coada ochilor, atunci când între tineri absolvenți, au regăsit chipul cunoscut al vreunei prieten, vecin, cunoscut sau chiar rudă. Cei mai emoționați au fost, desigur, părinții care nu s-au putut abține să plângă de bucurie, văzându-și copiii în această mândră ipostază de absolvent.

Emoții au avut și profesorii de la apreciatul Colegiu ”Mihai Viteazu” din Vulcan, care au văzut dusă la bun sfârșit munca didactică alături de o nouă generație de tineri merituoși ai școlii vulcănene. ”Dragi absolvenți,vă doresc să aveți o viață plină de soare și bucurie !Mult succes la examenul de bacalaureat și la admitere!”, le-a spus, simplu și concis tinerilor absolvenți, directorul Colegiul Tehnic ”Mihai Viteazu”, prof. Malvine Socaci.

Dar emoții au avut și reprezentanții Administrației Publice Locale, primarul Gheorghe Ile, viceprimarul Cristian Merișanu și mulți dintre consilierii locali ai Vulcanului care au ținut să împartă frumusețea acestei zile speciale cu tinerii absolvenți ai liceului din Vulcan, aflați astăzi la poarta vieții lor de adulți, de membri activi ai comunității vulcănene.

”Încă o generație de liceeni se pregătește să-și dechidă aripile către viață. Festivitatea de astăzi dedicată claselor a XII-a de la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul, care marchează finalul unei etape de viață și începutul alteia, ne-a readus pe toți cei prezenți în starea de emoție specifică vieții de licean, care este și rămâne unică. Sunt multe de spus într-un astfel de moment. Sunt emoții pe care le poți trăi cu o intensitate cu totul specială. Ceea ce reprezintă însă esența evenimentului de astăzi, este motivația absolvenților de a trece cu bine de toate examenele care vor urma, de a putea alege corect o cale de dezvoltare profesională și personală, de a-și împlini visurile pe care orice adolescent trebuie să le aibă. Le doresc tuturor să aibă încredere în ei, să își împlinească toate obiectivele și să se dezvolte în continuare ca oameni demni, bine pregătiți, plini de inițiativă, de curaj, de entuziasm și de forța de a trece cu bine prin toate examenele vieții. Succes !” Acestea sunt gândurile așternute pe o rețea de socializare de primarul Vulcanului, ing. Gheorghe Ile, după festivitatea Zilei Absolventului care a avut loc la Vulcan. 

[slideshow_deploy id=’17636′]



« (Știre anterioară)