Accident pe DN7 la ieşirea din Deva. O persoană a fost rănită

În data de 26.05.2017, în jurul orei 15:10, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN7, la ieșirea municipiul Deva, spre Arad.

„Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit că o masina staționa pe banda II a sensului Deva-Arad, fiind însoțită de o echipă de muncitori, care efectua lucrări de reabilitare a părții carosabile.  La fața locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Ilia, care a declarat că, în timp ce conducea o autoutilitară pe banda I a DN7, a virat stânga pentru a evita impactul față-spate cu un autoturism care a frânat brusc în fața sa și a pătruns pe banda II, moment în care a fost tamponat din spate de un autoturism care circula pe banda II, fiind condus de un arădean în vârstă de 26 de ani. În urma impactului, autoutilitara condusă de bărbatul de 49 de ani a fost proiectată în autoutilitara staționată pe banda II.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 49 de ani și a unui muncitor în vârstă 46 de ani, din județul Bihor, care efectua lucrări la partea carosabilă și se afla în fața autospecialei care staționa pe banda II”  au declarat reprezentantii IPJ Hunedoara.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

[slideshow_deploy id=’27126′]