Parcul copiilor din Petrila are, de astăzi, și o nouă fântână arteziană

Parcul copiilor din Petrila are, începând de astăzi, o nouă înfățișare, cu covor de iarbă, arbori frumoși, alei pavate, iluminat modern, mobilier de odihnă (bănci) și de joacă noi. Și tot de astăzi, în Parcul Copiilor din Petrila funcționează din nou fântâna arteziană, modernizată cu un elegant sistem de jet de apă.

Pentru ca toate aceste lucruri să fie posibile, vreme de câteva săptămâni bune, voluntarii din cadrul Apa Serv Valea Jiului, de la directorul general Costel Avram și șefii de Departamente și Secții până la simpli muncitori, au pus mână de la mână dar au și muncit, cot la cot, la renovarea acestui parc. Astăzi, la momentul inaugural, voluntarii de la Apa Serv au venit, eleganți, în frumoasele lor uniforme albastre, pentru a împărți bucuria încă unui lucru bine făcut împreună cu comunitatea locală din Petrila. Le-au fost alături zeci de copii, părinți și bunici, dar și primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, viceprimarul Dorin Curtean, consilierul județean Doinița Maria Bălănesc, consileri locali ș.a.m.d.

”Atunci când pui suflet în ceea ce faci, ai și satisfacții pe măsură. Poate tocmai de aceea satisfacția pe care am trăit-o astăzi, împreună cu colegii din echipa de voluntari de la Apa Serv Valea Jiului, la momentul festiv de predare către comunitate a Parcului copiilor din orașul Petrila, a fost una deosebită de mare. În ultimele săptămâni, așa cum am promis, împreună cu colegii mei, am muncit aici, în mod voluntar, pentru a reda acestui loc de odihnă pentru copii, dar și pentru părinți și bunici, strălucirea pe care o merită. Astăzi am pus în funcțiune și noua fântână arteziană, spre bucuria celor prezenți (în special a copiilor) dar și spre satisfacția noastră, a celor care am muncit la realizarea acestui obiectiv social”, a declarat, la evenimentul de astăzi, Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.

Acesta a ținut să le mulțumească, pentru reușita acestui proiect în primul rând, colegilor din echipa de voluntari a SC Apa Serv Valea Jiului, pentru munca depusă. Mulțumiri au revenit însă și autorităților locale de la Petrila, care au contribuit  la modernizarea acestui parc prin montarea de mobilier de joacă și de odihnă. Mulțumiri i-au revenit și consilierului județean Doinița Bălănesc și colectivului de la Edil Sal Petrila pentru suportul uman și logistic. Așa cum aceleași mulțumiri, le-au revenit tuturor celor care au fost prezenți la acest eveniment și care sunt, la urma urmei, beneficiarii acestui frumos proiect social derulat de Apa Serv.

La fel de încântat de succesl acestui proiect s-a declarat și primarul orașului Petrila, Vasile Jurca. ”La Petrila, avem ocazia de a întâmpina Ziua Copilului cu o nouă imagine a Parcului Copiilor din orașul nostru. Astăzi, împreună cu cei de la Apa Serv Valea Jiului, care au făcut treabă bună în reabilitarea Parcului Copiilor, am pus în funcțiune și o frumoasă fântână arteziană, un nou punct de atracție pentru copiii din Petrila și pentru toți cetățenii. Le mulțumesc celor de la Apa Serv, echipei de voluntari coordonată de directorul general Costel Avram, pentru efortul lor și pentru faptul că au ales orașul Petrila pentru a demara campania lor de voluntariat în Valea Jiului. În ceea ce ne privește, urmează și alte acțiuni frumoase la Petrila, de Ziua Copilului. Pentru că, așa cum am mai spus, copiii sunt nr. 1 în atenția mea și a echipei mele”, a declarat Vasile Jurca.

Încurajați de aplauzele oamenilor și chiotele de bucurie ale copiilor, cei de la Apa Serv snt acum pe deplin convinși  că au făcut un lucru bun la Petrila. ”Vom face același lucru și la Petroșani și, mai apoi, și în celelalte localități ale Văii Jiului. Pentru că noi, la Apa Serv, am învățat să apreciem oamenii și comunitatea datorită căreia existăm”, mai spune Costel Avram, directorul general al ASVJ.

[slideshow_deploy id=’27126′]