Zdob și Zdub, Andreea Bănică, Nicu Paleru și Andreea Voica, cântă la ediția 2017 a Zilelor Municipiului Petroșani

Autoritățile locale de la Petroșani au definitivat programul manifestărilor cultural-artistice care vor avea loc în aceste zile în cadrul ediției anului 2017 a Zilelor Municipiului Petroșani.

”Am plăcerea să invit cetățenii municipiului Petroșani la activitățile care vor avea loc în aceste zile la Petroșani sub genericul Zilelor Orașului. Am stabilit și programul complet al evenimentelor dar și numele artiștilor care vor concerta anul acesta la Petroșani și cred că alegerea noastră va fi pe placul cât mai multor iubitori ai muzicii”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Astfel, invitații show-ului de gală din spectacolul programat pentru sâmbătă, 3 iunie 2017, sunt cei de la trupa ”Zdob și Zdub”. Alături de aceștia, pe scena amplasat în Centrul Civic (zona Teatrului ”Ion D. Sîrbu”) vor urca și: Andreea Bănică, Tammy și Heavito. Concertul este programat pentru ora 20,00 dar în deschidere, de la ora 18,00 va avea loc și un spectacol cu artiști locali din cadrul Casei de Cultură a Studenților din Peroșani.

La finalul spectacolului de sâmbătă seara, este programat și un impresionant joc de lumini, cu lasere și focuri de artificii.

Iubitorii muzicii populare sunt invitați vineri, 2 iunie 2017, de la ora 20,00 în aceeași locație scenică, la o întâlnire cu apreciați rapsozi ai folclorului românesc, precum: Nicu Paleru, Emilia Ghinescu, Andreia Voica și formația condusă de prof. Deian Galentin, Cornel Todea și Vlad Păducel, într-un spectacol prezentat de Ionuț Drăgotesc. Spectacolul este precedat, de asemenea, de la orele 18,00 de un recital al tinerilor artiști ai Casei de Cultură a Stundeților din Petroșani.

Spectacolele oferite de Primăria și Consiliul local al municipiului Petroșani în cadrul ”Zilelor municipiului”, ca de altfel toate activitățile derulate sub acest generic, sunt prezentate în mod absolut gratuit pentru toți cei doresc să ia parte la aceste activități.

[slideshow_deploy id=’20328′]