Spectacol de lasere și foc de artificii

Zilele municipiului Petroșani debutează în data de 31 mai. Cea de-a XVI-a ediție a Zilelor municipiului Petroșani debutează în această săptămână.

 

În cadrul acestor manifestări, vor fi organizate diverse acțiuni cultural-artistice și sportive, printre care: concurs de orientare turistică, competiții sportive de masă (fotbal, șah, cros, tenis de masă, table), concerte de muzică ușoară și populară în aer liber, susținute de artiști vocali, formații locale precum și de formații de renume din țară. Deocamdată numele artiștilor care vor concerta la Petroșani nu este cunoscut, însă orice spectacol trebuie să se încheie grandios. În acest sens, edilii de la Petroșani pregătesc un spectacol de lasere care va încheia manifestările. În paralel, la avea loc și un foc de artificii.

“Spectacolul incepe cu o multime de bombe si rachete de forme si culori diferite, dare luminoase apar pe cer , infloresc crizanteme si salcii pletoase. Cascada de foc  insotita de pocnituri si culoare de la finalul jocului uimeste cu desavarsire privitorii”, arată achiziția.

[slideshow_deploy id=’19661′]