Care este activitatea Consiliului Local Vulcan?

Reprezentații administrației locale de la Vulcan țin la transparența publică. Astfel, pe pagina de socializare a Primăriei municipiului Vulcan sunt popularizate proiectele de hotărâre aprobate în ultima ședință a Consiliului Local.

“Proiectele de hotărâri aprobate de Consiliul Local la ultima ședință ordinară, sunt reflectarea suitei de inițiative ale executivului Primăriei și ale Comisiei pentru Cultură și Sport din ultimele săptămâni, în acord cu derularea bugetară a activității din administrația publică locală, cu relația dintre legislativ, executiv și societatea civilă, cu modul de administrare a domeniului public al municipiului Vulcan și cu organizarea evenimentelor din agenda culturală a săptămânilor imediat următoare”, arată oficialii administrației locale de la Vulcan.

 

ACTIVITATEA LEGISLATIVULUI ȘI EXECUTIVULUI

 

  1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului local pe anul 2017. Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan
  2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea proiectului”ACUM PENTRU VIITORUL VULCANULUI- parteneriat local pentru incluziunea socială” și a bugetului aferent UAT –Municipiul Vulcan, în sumă de 90.178,18lei, din care contribuție proprie în sumă de 1.803,58lei Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan
  3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind mandatarea dlui Gheorghe Ile să voteze în Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”APA VALEA JIULUI” hotărârea pentru modificarea ”Regulamentului serviciului de alimentare cu apă și de canalizare pentru Valea Jiului”
    Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan
  4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Programului anual al municipiului Vulcan pentru finanţarea nerambursabilă a activităţilor nonprofit de interes general pe anul 2017, în condiţiile legii nr. 350/ 2005 şi a documentaţiei pentru elaborarea şi prezentarea propunerilor de proiecte finanţate din fondurile publice ale municipiului Vulcan
    Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan
  5. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru completarea H.C.L. nr. 24/2017 privind aprobarea modificării tarifelor de colectare , sortare , transportul și depozitarea deșeurilor menajere municipale practicate de operatorul S.C PREGOTERM S.A.
    Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan
  6. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind însușirea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Vulcan .
    Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan
  7. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unor locuri de parcare de reşedinţă, aparţinând domeniului public al municipiului Vulcan.
    Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan
  8. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind închirierea prin licitație publică a unui spaţiu din cadrul imobilului ”Spital municipal Vulcan” , aparţinând domeniului public al municipiului Vulcan, situat în Vulcan, str . N. Titulescu, nr. 59, parter în vederea amenajării unui cabinet psihologic.
    Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan
  9. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unui teren aparținând domeniului public , în suprafață de 42 mp , situat pe B-dul Mihai Viteazu, Bl. 82, în vederea amenajării unei terase.
    Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan
  10. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unui teren aparținând domeniului public , în suprafață de 30,07 mp , situat pe B-dul Mihai Viteazu, Bl. 81, în vederea amenajării unei terase .
    Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan
  11. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a unui teren aparținând domeniului public , în suprafață de 27 mp , situat pe str. Nicolae Titulescu, nr. 25. bl.G, , în vederea amenajării unei terase
    Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan
  12. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind concesionarea prin licitaţie publică a unui ansamblu imobiliar (construcţii industriale şi teren intravilan) aparţinând domeniului public al municipiului Vulcan, situate în Vulcan, B-dul Mihai Viteazu (târgul săptămânal).
    Iniţiator: Primarul municipiului Vulcan
  13. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind desemnarea dlui consilier Dragu Constantin Petrică ca membru supleant în comisia de specialitate ”Juridică și de disciplină”
    Iniţiator: consilier local Bălțatu George
  14. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea programului acţiunilor şi activităţilor din cadrul manifestării cultural – artistice şi sportive „Nedeia Vulcăneană” ediţia 45
    Iniţiatori: consilieri locali Barbu Pompiliu, Şchiopu Ioan Dorel, Pop Vasile, Dragu Constantin Petrică, Bărbiță Eugenia.

[slideshow_deploy id=’13837′]