CARITATE / Landouri pentru bebelușii născuți la Spitalul din Petroșani

Două distinse doamne din Petroșani pentru care acțiunile de caritate și sprijinul acordat celor aflați în nevoie sunt importante valori care le definesc personalitatea și activitatea au făcut astăzi încă un pas semnificativ în această direcție.

Doamnele Lavinia Grigoriu și Mariana Popa au donat astăzi secției de nou-născuți de la Spitalul de Urgență din Petroșani, un număr de 16 landouri speciale pentru transportul bebelușilor în condiții de siguranță, inclusiv în situația intervențiilor medicale. Acțiunea a fost susținută și de viceprimarul municipiului Lupeni, Iacob Mesaroș, cunoscut la rândul său pentru activitățile de caritate desfășurate în mod constant.

”Generozitatea și caritatea sunt valori pe care le oferă fiecare om în felul său caracteristic. Dorința de a fi altruist si de a-i ajuta pe cei din jur se manifesta la toți oamenii. Cu toții ne dorim să fim mai buni. Cu toate că de-a lungul anului avem momente de egoism pur, mulți dintre noi simtim nevoia să compensăm prin cadourile făcute din suflet către cei de lângă noi, către comunitate, către oameni care au cu adevărat nevoie” spune Lavinia Grigoriu, consilier local la Petroșani.

”Fiecare dintre noi simțim, pentru cel puțin o clipă nevoia de a fi buni și de a dărui cuiva o mică bucurie. Astăzi am donat către Spitalul din Petroșani, secția de maternitate, landouri pentru noi născuți. Mulțumesc pe aceasta cale domnului Iacob Mesaros pentru implicare și pentru ca tot timpul este alături de noi și ne sprijină în acțiunile întreprinse”, explică, la rândul său, Mariana Popa.

Inițiatoarele acestui proiect caritabil spun că acțiunile de acest tip vor continua, pentru donații similare fiind deja vizate spitalele din Hațeg, Deva și, posibil, Orăștie.

[slideshow_deploy id=’20328′]



(Următoarea știre) »