Rapsozi de marcă vor cânta în Straja la Nedeia Sânzenelor

Autoritățile publice locale din municipiul Lupeni au invitat, pentru ediția din acest an a ”Nedeii Sânzienelor”, care va avea loc sâmbătă 24 iunie 2017, în stațiunea turistică Straja, nume cu rezonanță ale folclorului românesc, care vor concerta pentru cei prezenți la acest eveniment.

Astfel, pe afișul spectacolului folcloric al Nedeii de Sânziene, programat să aibă loc în Straja, pe platoul din fața Cabanei Montana (care este co-organizator al acestui eveniment), figurează rapsozii populari Nicoleta Voica, Nineta Popa, Niculina Stoican, Adrian Stanca, Ciprian Roman, Viorica Brândușan, Denisa Mureșan, Lavinia Zselneanu, Adina Hada Medrea și Medrea Julia. Aceștia vor fi acompaniați de orchestra ”Cântec românesc”.

De asemenea în spectacol vor evolua dansatorii din cadrul ansamblurilor folclorice ”Sălășana” din comuna Sălașu de Sus și ”Călușerii” din comuna Boșorod.

Spectacolul folcloric de la Straja este programat să înceapă de la ora 12,30.

În programul ediției din acest an a ”Nedeii Sânzienelor” mai sunt programate o slujbă religioasă la Schitul Straja (începând cu ora 10,00) și tradiționalul concurs cu cai al momârlanilor din Valea Jiului (începând cu ora 12,00).

[slideshow_deploy id=’27028′]