Petrileancă înșelată cu 1400 de lei

Escrocul a sunat-o pe femeie și i-a spus că a câștigat 3000 de euro și o tabletă. Pensionara nu s-a gândit că ar putea fi victima unui escroc, deși nu a participat la nici un concurs.

”O femeie în vârstă de 63 de ani, din Petrila,  s-a prezentat la sediul Poliției Oraşului Petrila şi a  reclamat faptul că, în jurul orei 14:00, a fost apelată pe telefonul mobil de către o persoană care  a afirmat că este câștigătoarea unui premiu în valoare de 3.000 de euro și a unei tablete (din partea unei societăţi bancare), însă,  pentru a intra în posesia premiului, trebuie să achite 1.400 de lei într-un cont, printr-un serviciu de transfer, iar după depunerea banilor să transmită telefonic codul tranzacției.

          Petrileanca  a urmat indicațiile apelantului necunoscut, iar după ce a depus banii şi a transmis codul operațiunii, a fost îndrumată să se prezinte la o agenție bancară din localitate, pentru a-și ridica „premiul”. Femeia şi-a dat seama ulterior că a fost înșelată,  deoarece în oraşul Petrila nu există o sucursală a unităţii bancare indicate de apelant, care, după ce i s-a comunicat codul tranzacţiei, şi-a închis telefonul mobil”, a declarat, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt IPJ Hunedoara. Polițiștii petrileni încearcă să dea de urma escrocului și fac cercetări pentru înșelăciune.

[slideshow_deploy id=’36590′]



(Următoarea știre) »