Soluții pentru încălzire

Blocurile sociale din municipiul Vulcan vor fi racordate la rețeaua de termoficare. Administrația locală întocmește documentațiile necesare pentru construirea unui punct termic.

“Intocmire documentatii tehnico economice pentru construire punct termic camine sociale C2,C3 si pavilioane D si E in conformitate cu cerintele din tema de proiectare si anuntul nr.21402/13.06.2017. Intocmire documentatii tehnico economice pentru construire punct termic camine sociale C2,C3 si pavilioane D si E: studiu de fezabilitate, documentatia tehnica pentru obtinerea autorizatiei de construire; proiect tehnic + caiet de sarcini + detalii de executie; documentatia as-build; documentatii pentru obtinerea avizelor solicitate in certificatul de urbanism; asistenta tehnica, propunerea tehnica si propunerea financiara”, arată anunțul.

Nu mai puțin de 33.000 de lei a alocat municipalitatea de la Vulcan pentru întocmirea documentației. De precizat este faptul că în sezonul de iarnă care a trecut, abonații casnici nu au beneficiat de serviciile sistemului de termoficare din cauza datoriilor. Singurii care au avut căldură de la termocentrala Paroșeni au fost cei de la școli și instituțiile din subordinea primăriei.

[slideshow_deploy id=’17636′]

 



(Următoarea știre) »