Un utilaj nou-nouț pentru lucrări edilitar-gospodărești a fost achiziționat de edilii de la Petrila

Primăria orașului Petrila a achiziționat un nou utilaj dovedit a fi foarte necesar pentru lucrările utilitar-gospodărești pe care edilii și le-au propus pentru realizare.

Este vorba de un buldo-excavator nou-nouț, utilaj de ultimă generație, investiție care ar urma să se amortizeze rapid, dat fiind faptul că acesta este dotat cu toate cele necesare pentru a putea fi folosit atât pentru lucrări utilitare cât și pentru deszăpezire.

„Am achiziționat un nou utilaj pentru că era nevoie și este foarte necesar pentru orașul Petrila. Avem foarte multe lucrări pe raza orașului și eram nevoiți să închiriem de la foarte multe firme astfel de utilaje iar procedurile de licitație pentru servicii sunt destul de anevoioase. Astfel, am luat hotărârea, în primăvara acestui an, să cuprindem bani în buget pentru a achiziționa un utilaj nou pe care îl vom folosi pentru lucrările edilitar-gospodărești din orașul Petrila pe timpul verii și la deszăpezire pe timpul iernii. Am avut probleme în această privință pentru că utilajele pe care le avem în dotare și pe care societatea de gospodărire le utilizează sunt vechi și nu mai fac față”, a declarat primarul Vasile Jurca.

Buldo-excavatorul a costat 3,2 miliarde lei însă, administrația de la Petrila spune că, doar prin faptul că va fi scos la iarnă pe stradă, investiția se va amortiza rapid. Primarul Vasile Jurca mai spune că, din banii utilizați într-un sezon de deszăpezire se pot achiziționa două astfel de utilaje iar în viitorul apropiat, parcul auto al primăriei orașului Petrila se va mări cu utilaje care vor putea fi folosite în oraș atât iarna cât și vara.

[slideshow_deploy id=’27126′]



« (Știre anterioară)