Criminalul din Petrila, obligat de instanță să achite daunele

Pensionarul din Petrila a fost condamnat pentru omor și obligat la plata de daune materiale și morale. Rudele victimei au cerut executarea silită a criminalului.

Cererea de executare silită a criminalului a fost înregistrată pe rolul Judecătoriei Petroșani zilele trecute și admisă de instanță, iar acum urmează ca un executor judecătoresc să valorifice bunurile deținute de criminal. Cele două rude ale femeii omorâte de Costin, care s-au constituit parte civilă la proces, au de recuperat de la petrilean nu mai puțin de 50 de mii de lei.

Pensionarul din Petrila a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la 13 ani de închisoare pentru omor și în urma apelului i-a fost majorată pedeapsa la 15 ani de pușcărie. Reamintim că individul a ucis o femeie de 42 de ani, din Petrila, lovind-o cu un corp dur în cap. Cadavrul femeii a fost descoperit la mijlocul lunii aprilie 2015, de un grup de turişti în Peştera Vacii, aflată în apropierea Cheilor Roşiei din Munţii Şureanu. Victima avea în buzunarele hainelor mai multe medicamente şi plecase de acasă de circa două săptămâni însă nimeni din familie nu a anunţat dispariţia. Principalul suspect a fost Costin Munteanu și după un an de zile de anchetă, pe baza probelor ADN, anchetatorii au putut ajunge la el. Criminalul n-a recunoscut nicio clipă că se cunoștea cu victima, însă a fost surprins de camerele de supraveghere din localitate alături de femeie.

[slideshow_deploy id=’19661′]



(Următoarea știre) »