Gunoaiele din Petroșani vor fi duse la Bârcea

Gunoaiele din Petroșani vor fi transportate la depozitul de la Bârcea Mare. Administrația locală urmează să încheie un contract cu societatea care a fost desemnată câștigătoare, temporar, în procesul de administrare a deponeului ecologic de la Bârcea.

 

“Prin adresa cu nr. 6913/2017, înregistrată la Primăria municipiului Petroșani, Consiliul Județean Hunedoara ne informează că operarea și administrarea Centrului de management al deșeurilor – stația de sortare, stația TMB și depozit Bârcea Mare județul Hunedoara va fi realizată de către Societatea Supercom SA în baza contractului de servicii (…) încheiat între UAT Județul Hunedoara și această societate, cu o durată de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire până la data ordinului de începere a activității operatorului ce va fi desemnat câștigător în urma derulării procedurii de atribuire prin licitație deschisă a contractului de concesiune a serviciului de operare și administrare a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor Bârcea Mare”, arată proiectul de hotărâre supus spre aprobare consilierilor locali de la Petroșani.

Tarifele pe care prestatorul are dreptul să le aplice de la data de începere a contractului sunt următoarele: pentru activitatea de sortare: 44,84 lei/tonă fără TVA, pentru activitatea de tratare mecano-biologică: 40,93 lei/tonă fără TVA, pentru depozitare: 165,98 lei/tonă fără TVA

„Propun Consiliului Local al municipiului Petroșani, aprobarea încheierii unui contract pentru depunerea deșeurilor menajere cu SC Supercom și adoptarea prezentului proiect de hotărâre în forma inițiată”, mai arată proiectul de hotărâre.

Actualmente Direcția de Administrarea Domeniului Public și Privat are încheiat contract pentru depunerea deșeurilor cu SC Sacomet SA Horezu.

[slideshow_deploy id=’17636′]