VULCAN. Cel mai „neinspirat” hoţ. A furat banii unui jandarm

Ieri ,28 iunie a.c., în jurul orei 12.00, un jandarm hunedorean aflat în concediu, domiciliat în municipiul Vulcan, a prins un bărbat care i-a sustras banii.

„Jandarmul se afla cu autoturismul proprietate personală în apropierea garajului său, când un vecin i-a solicitat să îl asiste pentru a încărca bateria unui alt autovehicul aflat la o distanță de 2-3 m de al său.

În timp ce jandarmul și vecinul său erau atenți la activitățile ce le desfășurau, un bărbat s-a apropiat, a pătruns în autovehiculul jandarmului și i-a sustras banii din borsetă. Însă, bărbatul a fost observat de către subofițer, în timp ce se îndepărta cu banii în mână. Jandarmul a pornit după cel care îi luase banii și, după ce a alergat 150 de metri și a sărit peste 3 garduri, l-a prins. Jandarmul a recuperat întreaga sumă de bani, l-a imobilizat pe făptuitor și a solicitat unui trecător să sune la numărul de urgență 112 pentru a sesiza poliția” au declarat reprezentantii IJJ Hunedoara.

Făptuitorul a fost predat polițiștilor sosiți la fața locului pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii faptei de furt.

[slideshow_deploy id=’27028′]