Informare Apa Serv: Cod Portocaliu de ploi

Ca urmare a atenţionărilor meteorologice de Cod Portocaliu de ploi din această seară, la nivelul localităţilor din Valea Jiului s- au convocat  şedinţele Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă.

„Echipele Apa Sev Valea Jiului sunt pregătite pentru orice situaţie dacă va fi necesar, astfel la Petroşani sunt deja mobilizate autospeciale specifice pentru astfel de intervenţii.

În Cartierul Aeroport se execută lucrări în cazul  eventualelor torente care se pot forma în urma precipitaţiilor abundente. În celelate localităţi din Valea Jiului, la ora actuală echipele Apa Serv Valea Jiului Petroşani sunt mobilizate non stop cu toata logistica din dotarea  Apa Serv (Autospeciale pentru canalizare, buldoexcavatoare, motopompe, etc.) pentru  avertizarea de Cod Portocaliu în curs”  se arată în comunicatul Apa Serv.

Totodată, informăm că se intervine  preventiv la stațiile de tratare și captare a apei, pentru asigurarea parametrilor optimi în frunizarea apei potabile în cazul precipaţiilor abundente.