Contrabandiști reținuți de polițiștii din Hunedoara

Patru persoane sunt cercetate pentru contrabandă cu țigări, ancheta fiind derulată de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Hunedoara. Cei patru contrabandiști își vindeau marfa în Hunedoara și Călan, iar pe lângă țigări mai aveau și alcool adus de peste graniță și pentru care nu plăteau acciezele.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Hunedoara au efectuat 11 percheziții domiciliare (pe raza localităţilor Hunedoara şi Călan) şi au pus în executare 5 mandate de aducere emise în cadrul unui dosar penal având ca obiect investigarea unor infracţiuni de contrabandă (faptă prevăzută de art. 270 din legea 86/2006).

          În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că suspecţii, în cursul anului 2017, au deținut în scop de vânzare peste  44.500 de țigarete de contrabandă (provenite din spaţiul extra-comunitar) și 35 de litri de alcool fără banderolă fiscală. Țigaretele erau comercializate stradal, pe raza localităţilor Hunedoara și Călan”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara. Patru dintre suspecţi (cu vârste cuprinse între 30 şi 60 de ani, din Hunedoara şi Călan) au fost reținuți și vor ajunge în fața instanței pentru emiterea mandatelor de arestare.

[slideshow_deploy id=’36591′]