Mai mulți bani pentru locurile de joacă

Locurile de joacă din municipiul Petroșani vor beneficia de mai multe fonduri. Bugetul municipiului Petroșani a fost rectificat. Au fost alocați mai mulți bani pentru modernizarea tuturor spațiilor de joacă de pe raza localității.

“Luăm niște bani de la un studiu pe care o să-l facem pentru parcul industrial și vrem să achiziționăm mai multe jocuri pentru copii”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

 

Astfel, s-a majorat poziția nr. 6 din “cap. C lista alte cheltuieli de investiții șI achiziții de bunuri din bugetul local pe anul 2017 cu suma de 100 mii lei, obiectiv de investiții “Echipamente dotare locuri de joacă”, se elimină poziția nr. 11 din Cap. C lista alte cheltuieli de investiții șI achiziții de bunuri din bugetul local pe anul 2017, cu suma de 10 mii lei, obiectiv de investiții “DALI rampă de acces pentru persoane cu handicap clădire strada 1 Decembrie 1918 nr. 90”, se diminuează poziția nr. 12 din Cap. C lista alte cheltuieli de investiții șI achiziții de bunuri din bugetul local pe anul 2017 cu suma de 40 mii lei, obiectiv de investiții “SF construire hală industrială fost spațiu EPP – parc industrial””, arată proiectul prin care s-a rectificat bugetul local al municipiului Petroșani. Reprezentanții administrației locale de la Petroșani au derulat mai multe proceduri de achiziție privind obiecte pentru locurile de joacă.

[slideshow_deploy id=’24093′]