Investiții pentru școlari și preșcolari

Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, a efectuat, astăzi, o vizită la grădinița numărul 2 din cartierul Colonie. Aici au loc ample lucrări de modernizare, astfel încât clădirea să corespundă cerințelor privind desfășurarea activității educative.

 

“Suntem cu lucrările la un nivel destul de avansat. Termenul de finalizare este ianuarie 2018, dar sper să terminăm mai repede. Este o lucrare realizată pe PNDL, valoarea este de aproximativ 600.000 lei, iar contribuția noastră este de aproximativ 10%. Investiția prevede reabilitarea totală a clădirii cu tot ceea ce înseamnă spații interioare, amenajare de băi, inclusiv curent și această clădire o reabilităm pentru că cealaltă clădire a grădiniței era improprie. O să încercăm să asigurăm și transportul pentru cei care stau la blocul de locuințe sociale”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Fosta clădire a grădiniței numărul 2 din Colonie va fi, cel mai probabil, scoasă la vânzare. Edilii petroșăneni mai au în plan și alte lucrări de investiții la unitățile de învățământ de pe raza localității.

[slideshow_deploy id=’36591′]