Cros în cinstea veteranilor sportului

Veteranii sportului sunt așteptați în stațiunea montană Straja. Prima sâmbătă din luna august este dedicată veteranilor din stațiunea montană Straja. Aceasta va găzdui prima ediție a crosului veteranilor și este dedicată unui împătimit al sporturilor de orice sezon. 80 de ani aniversează Petru Ambruș, veteran al atletismului.

“Competiția de cros este organizată în cinstea împlinirii vârstei de 80 de ani a domnului Ambruș Petru veteran al atletismului și schiului alpin din Valea Jiului, multiplu campion național și internațional, cu numeroase medalii câștigate de-a lungul timpului și care practică cu pasiune sportul de peste 65 de ani. Este un exemplu că sportul, credința și muntele sunt izvor de sănătate și longevitate.
La competitție sunt invitați să ia startul peste 60 de alergători veterani din toată țara ( cu vârsta peste 35 de ani), cel mai vârstinc concurent având nu mai puțin de 100 de ani. Evenimentul este organizat cu ajutorul Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Lupeni și al mai multor întreprinzători și prieteni din Valea Jiului”,  spune Alin  Popescu, reprezentantul CNIPT Lupeni.

[slideshow_deploy id=’19661′]



(Următoarea știre) »