BRAD. Femeie rătăcită în gară. Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea stabilirii identităţii

Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea stabilirii identităţii unei femei găsite în gara din municipiul Brad

 

”  În data de 08.08.2017, în jurul orei 20:00, Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată de mecanicul unui tren despre faptul că, în gara CFR Brad, se află o femeie care a coborât din trenul Arad-Brad şi care este dezorientată şi nu îşi cunoaşte identitatea. Femeia (a se vedea foto din atașament) nu avea asupra sa niciun tichet de călătorie sau alt document util pentru   stabilirea identităţii.

      La faţa locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică, totodată fiind solicitată şi prezenţa unui echipaj medical, care a transportat  persoana la U.P.U. Brad, pentru evaluarea stării de sănătate.

          Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au demarat cercetări pentru  stabilirea identităţii persoanei în cauză, aceasta fiind amprentată şi fotografiată, în vederea efectuării de verificării în bazele de date”  se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Persoanele care deţin informaţii utile stabilirii identităţii persoanei, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

[slideshow_deploy id=’36590′]

 



« (Știre anterioară)