La Shopping City Deva sărbătorim Ziua Internațională a Fotografiei cu un atelier creativ pentru cei mici

Sâmbătă, 19 august, copiii sunt așteptați alături de părinți să-și creeze propriile amintiri în cadrul unui eveniment creativ la Shopping City Deva, Atelierul Fotografului

 

Sfârșitul de săptămână îi întâmpină pe cei mici, dar și pe cei mari, la Shopping City Deva, cu un atelier de creație organizat de centrul comercial special pentru ei, cu ocazia Zilei Internaționale a Fotografiei. Sâmbătă, pe 19 august, între orele 12:00 și 15:00, copiii sunt așteptați alături de părinții lor să învețe cum să facă cele mai frumoase poze și să le printeze, toate acestea alături de îndrumători specializați.

Atelierul Fotografului își propune să le arate copiilor participanți că fotografia este mai mult decât o imagine, este chiar o poveste pe care ei o creează prin surprinderea diverselor momente din viața lor. Cei mici vor face atât portrete, cât și poze împreună cu familia, iar mai apoi, vor putea decora alături de părinți o ramă foto, pe care o vor lua acasă.

Într-o lume în care majoritatea imaginilor au devenit digitale, cei mici vor descoperi valoarea și farmecul fotografiei tipărite, folosindu-și creativitatea pentru a realiza amintiri unice alături de cei dragi.

Atelierul este conceput astfel încât copiii să îşi dezvolte puterea imaginaţiei şi să descopere forme noi de joacă  şi distracţie.

La atelier poate participa orice copil cu vârsta între 3 și 14 ani. Participarea la atelierele organizate de Shopping City Deva este gratuită.

Mai multe detalii despre evenimentele viitoare sunt disponibile pe www.shoppingcitydeva.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

[slideshow_deploy id=’19661′](Următoarea știre) »