Competiții sportive și cu rol de promovare turistică

Începutul lunii septembrie aduce o competiție sportivă în Parâng. Iubitorii sporturilor sunt așteptați să ia parte la cea de-a III-a ediție a Trofeului Pro Parâng. Competiția va fi susținută și de Primăria și Consiliul Local al municipiului Petroșani, cu suma de 1358 de lei.

“În perioada 01-03.09.2017, Asociația Schi Turism Montan Pro Parâng va organiza, în zona turistică Parâng, cea de-a III-a ediția a Trofeului Pro Parâng, eveniment sportive-cultural ce face parte din Campionatul Național de Turism Sportiv Ștafeta Munților. La acest eveniment sunt așteptațI să participle cluburi șI asociații sportive din toată țara. De asemenea, prin organizarea acestuia, se dorește promovarea zonei turistice Parâng, dar șI a frumuseților munților CarpațI, a turismului sportive, precum șI dezvoltarea unei relații de colaborare de lungă durată între ONG-uri”, arată proiectul de hotărâre.

Competiția se adresează cluburilor și asociațiilor de sport, turism, ecologie din țară afiliate sau nu la campionat, precum și tuturor iubitorilor de sport și drumeție care pot forma o echipă și doresc să participe. Tabăra de corturi va fi organizată în apropierea cabanei ,,Groapa Seacă” și se percepe o taxă de 10 lei/persoană, ce va oferi acces la grupuri sanitare cu toaletă și duș. Pentru cei care nu vor să stea la corturi, există posibilitatea de a se caza la cabanele din apropiere.

[slideshow_deploy id=’24093′]