Portul popular, promovat de femeile social-democrate

Femeile social-democrate îmbracă cu mândrie portul popular. Doinița Bălănesc, consilier județean PSD, nu ratează nicio ocazie pentru a arăta întregii țări frumusețea portului tradițional. Doinița Bălănesc militează pentru păstrarea tradițiilor și autenticități. Astfel, la Școala Politică a Organizației Femeilor Social Democrate, aceasta, alături de alte distinse doamne social-democrate din județ au îmbrăcat costumele tradiționale.

“Mândre că suntem românce! Ducem cu mândrie frumusețea portului popular din Valea Jiului, din județul Hunedoara și din România, la întâlnirea cu istoria și politica femeilor social-democrate, la întrunirea națională a Școlii de vară a OFSD”,  a scris consilierul județean PSD, Doinița Bălănesc, pe pagina sa de socializare.

Și deputatul PSD, Natalia Intotero a îmbrăcat portul popular.

“Frumusetea si traditia costumelor populare romanesti la a doua zi a Scolii politice a OFSD. Multumesc colegelor din judet pentru prestanta iar colegilor le multumim pentru sustinere!”,  a scris Natalia Intotero, deputat PSD Hunedoara, pe pagina sa de socializare.