Teatrul Dramatic ID Sîrbu primește bani

Teatrul Dramatic ID Sîrbu Petroșani primește bani de la Consiliul Județean Hunedoara. Proiectul a vizat “aprobarea rectificării , virărilor de credite bugetare în cadrul bugetelor de venituri şi cheltuieli pe anul 2017, precum și modificarea programului de investitii, anexă la buget, ale unor instituţii aflate în subordinea şi finanţarea Consiliului Judeţean Hunedoara”. În acest sens, conducerea Teatrului Dramatic ID Sîrbu din Petroșani a solicitat rectificarea bugetului.

“Conducerea Teatrului Dramatic “ Ion D.Sârbu “ Petroșani , prin adresa nr.  nr.457/2017, anexată alăturat, solicită rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2017 cu suma de + 190,00 mii lei la partea de venituri, la indicatorul  43.10.09 “ Subvenţii pentru instituţiile publice destinate secţiunii de funcționare “ cu suma și la partea de cheltuieli , la articolul 20.02 “ Reparații curente  “ cu suma de + 190,00 mii lei,  pentru reparații acoperiș conform devizului aprobat prin Hotărârea Consiliului Județean Hunedoara nr.172/2017”, arată documentele CJH.

În urmă cu câteva luni, Consiliului Județean Hunedoara a aprobat un proiect prin care la edificiul cultural din Petroșani urmează a fi realizate lucrări de investiții.

[slideshow_deploy id=’27126′]