Situație hilară, la Lupeni

Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, explică motivele care au stat la baza demolării unor cotețe de pe raza localității.

“Nu putem să facem cotețe lângă bloc. Am avut o situație în care, într-un bloc din municipiul Lupeni, un cetățean avea o anexă și avea un porc și o capră, lipite de blocul respectiv. Nu pot să înțeleg această situație în care tu să ai un porc și o capră la tine la geam. Apoi a găsit pe proprietatea unui cetățean și și-a dus acolo animalele”,  a spus primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

O altă problemă cu care se confruntă edilul, este cea a vacilor maidaneze. Situația a ținut prima pagină a ziarelor naționale și a rulat pe posturile centrale de știri. Dacă într-o perioadă, edilul a reușit să îl convingă pe proprietarul vacilor să nu le mai lase pe domeniul public, situația s-a reîntors la faza inițială. Adică, vacile se plimbă nestingherite pe trotuar, pe drum, prin parc.

 “Îl voi da în judecată și îi voi pune sechestru pe vaci, pe casă și pe toate bunurile pe care el le are”,  a mai spus primarul.

Echipa administrativă a municipiului Lupeni a început o amplă acțiune de modernizare a localității.

[slideshow_deploy id=’19661′]