Fost membru al CA contestă un ordin al Ministerului Energiei

Ringo Dămureanu, fost membru al Consiliului de Administrație de la Complexul Energetic Hunedoara contestă un ordin de al Ministerului Energiei. Mai precis, acesta contestă revocarea sa din calitatea de membru al Consiliului de Administrație.

„Se citează reclamantul cu menţiunea de a timbra capătul de cerere privind despăgubiri, cu taxa judiciară timbru în cuantum de 560,50 lei, cf.OUG 80/2013, fiind o cerere evaluabilă în bani. De asemenea, se citează şi cu menţiunea de a ataşa dovezile privind realizarea procedurii prealabile în ceea ce priveşte capătul de cerere referitor la contestarea Ordinului M.E.nr.088/02.05.2017, conform dispoziţiilor art.7 din Legea contenciosului”, arată soluția instanței.

Ringo Dămureanu a fost revocat din Consiliul de Administrație al CEH în data de 3 mai. În locul acestuia fusese numit la acel moment Alexandru Prepeliță. La rândul său și acesta a fost revocat din calitatea de membru al CA, în locul său fiind numit Mihael Melczer, fost director general al CEH.

[slideshow_deploy id=’13837′]

 



« (Știre anterioară)