Cadrele didactice premiate pentru activitate

La Petroșani, Primăria și Consiliul Local îi vor premia pe dascălii ai căror elevi au obținut media 10 la examenul de evaluare națională, dar și cadrele didactice care își încetează activitatea prin pensionare.

“De-a lungul anilor, în semn de respect față de munca celor care lucrează în sistemul de învățământ, instituția noastră a premiat cadrele didactice, nedidactice și personalul auxiliar care și-a încetat activitatea în decursul anului respectiv. Anul acesta, conform situațiilor primite de la instituțiile de învățământ din municipiul nostru, sunt 9 persoane care s-au pensionat sau urmează să o facă până la sfârșitul anului. În acest sens, continuând tradiția și aprecierea față de cei care și-au dedicat viața profesională sistemului de învățământ și educării generațiilor tinere, propun alocarea din bugetul local a sumei de 10.000 de lei, în vederea sărbătoririi Zilei Mondiale a Educatorului”, arată Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Vor fi premiate cadrele didactice care și-au încetat activitatea sau o vor înceta până la sfârșitul acestui an, dar și profesorii care i-au îndrumat pe elevii de nota 10.

“Această sumă este necesară pentru premierea, cu 500 lei/persoană, a cadrelor didactice , nedidactice șI a personalului auxiliar care și-au încetat activitatea sau urmează să o înceteze, în perioada 01.01.2017-31.12.2017. De asemenea, dorim să premiem cu 500 de lei, 6 cadre didactice ai căror elevi au obținut rezultate deosebite, respectiv media 10 la Evaluarea Națională”, mai arată primarul municipiului Petroșani.

Premierea cadrelor didactice va avea loc într-un cadru festiv.

[slideshow_deploy id=’19661′]



(Următoarea știre) »