Prins după ce a tâlhărit o femeie

Victima a fost o femeie din Hunedoara, însă polițiștii au reușit să dea de urma autorului și să-l rețină. Acesta riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile. 

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara au reuşit, în urma unei acţiuni, să îl identifice pe prezumtivul autor al unei infracţiuni de tâlhărie calificată, comisă la data de 17.09.2017, pe raza municipiului Hunedoara.

         La acea dată, poliţiştii au fost alertaţi de o hunedoreancă în vârstă de 33 de ani, despre faptul, în jurul orei 21:00, în timp ce se deplasa pe bulevardul Corvin și vorbea la telefon, o persoană necunoscută a agresat-o și i-a smuls din mână telefonul mobil (în valoare de aproximativ 900 de lei).

         În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit, în data de 20.09.2017, să îl identifice şi să îl reţină pentru 24 de ore pe prezumtivul autor al faptei, un tânăr de 23 de ani, din municipiul Hunedoara. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Deva şi urmează a fi prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.