1 noiembrie, data la care va începe furnizarea agentului termic

1 noiembrie este data la care Complexul Energetic Hunedoara va începe furnizarea agentului termic către abonații din Petroșani. Reprezentanții administrației locale de la Petroșani au avut o întâlnire cu oficialii Complexului Energetic Hunedoara, aceasta fiind data la care se presupune că va începe furnizarea agentului termic.

“Cel târziu la 1 noiembrie, din punct de vedere tehnic este posibil să se livreze agentul termic. Undeva în jurul datei de 1 noiembrie vom relua furnizarea agentului termic la Petroșani. Vorbim șI de plata facturilor, aceste detalii tehnice șI financiare se vor face între cele două entitățI, e vorba de CEH șI SC Termoficare SA Petroșani, după deciziile care le vor lua în CA-ul de la CEH”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Și Viorel Stancu, directorul general al CEH dă asigurări că cel târziu la data de 1 noiembrie se va furniza agent termic.

“Din punct de vedere tehnic, noi vom fi pregătițI să putem furniza agent termic la finalul lunii octombrie, cel târziu la 1 noiembrie. Asta înseamnă că vom continua cu reparațiile pe rețeaua de termoficare, acolo unde mai avem probleme cu spărturile”, a spus Viorel Stancu, directorul general al CEH.

Numai la Petroșani, abonații casnici vor beneficia de agent termic. La Vulcan, solicitarea a fost făcută doar pentru instituțiile publice.

[slideshow_deploy id=’17636′]