Teatrul din Petroșani anunță o nouă reprezentație a piesei ”Richard al III-lea”

Dacă nu ați reușit să vedeți sămbăta trecută premiera piesei de teatru ”Richard al III-lea” care a deschis noua stagiune artistică a Teatrului Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani sau dacă, pur și simplu, doriți să revedeți spectacolul artistic regizat de Gelu Badea, după celebra piesă a lui William Shakespeare, veți avea această posibilitate la finalul acestei săptămâni.

Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu” va pune în scenă o nouă reprezentanție a spectacolului ”Richard al III-lea”, sâmbătă 30.09.2017 de la ora: 18:00.

Pentru cei mici, duminică 01.10.2017, la matineu, de la ora: 12:00 actorii teatrului din Petroșani vă invită la spectacolul pentru copii „Punguța cu doi bani”.

Biletele pentru cele două reprezentații de teatru ale acestei săptămâni, au fost puse în vânzare la Casa de bilete a Teatrului din Petroșani.

Între timp, astăzi, 25 septembrie 2017, actorii Teatrului Dramatic „Ion. D. Sârbu” Petroșani participă cu spectacolul „ALTE TREI SURORI”, după J. S. Sinisterra, regia: Antonella Cornici , la secțiunea concurs, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru Oradea 2017, organizat de Teatrul „Regina Maria” din Oradea.

[slideshow_deploy id=’24093′]



« (Știre anterioară)