Lucrările la piața centrală din Petroșani încep săptămâna viitoare

În urmă cu o lună de zile, acoperișul halei de la piața centrală din Petroșani a fost smuls de vijelie. Între timp, Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat din municipiul Petroșani a scos la licitație lucrările, estimate la suma de 250.967,65 lei fara TVA. Contractul a fost atribuit, constructorul urmând a demara lucrările, peste fix o săptămână.

“Lunea viitoare vor începe lucrările la hală. Azi (ieri-n.r.) a fost semnat contractul, iar constructorul are la dispoziție o săptămână să își achiziționeze materialele necesare”, a declarat Daniel Vișan, director executiv DADPP Petroșani.

Se impune realizarea unor lucrări de reparaţii ample la acoperiş întrucât in urma vijeliilor si ploilor torentiale din data de 3 septembrie  s-a produs smulgerea invelitorii, precum si deteriorarea celorlalte elemente  de protecţie realizate din tablă plană (glafuri, şorţuri, garguie, jgheaburi, burlane)  – apa se infiltrează la suportul învelitorii, la elementele din lemn care alcătuiesc structura şarpantei, se infiltrează în structura din beton şi cărămidă, degradează tencuielile şi zugrăvelile.

[slideshow_deploy id=’20328′]



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »