Se lucrează haotic pe lotul al treilea al Autostrăzii Lugoj-Deva

Constatarea este făcută de ministrul Transporturilor, acesta fiind nemulţumit de modul „haotic” în care decurg lucrările la lotul al treilea al acestei autostrăzi, pentru că se lucrează cu 27 de subcontractori nesupravegheaţi.

„Am cerut o situaţie cu toate firmele care lucrează în România şi cu toate disputele legate de întârzieri. Constructorul nu poate rămâne blocat în nodul de la Holdea şi poate lucra. Câţi bani dăm la firmele străine şi câţi la români? Căte dispute au făcut firmele străine pentru bani nemunciţi şi câte cele româneşti? Niciuna. Îi monitorizez. Lotul 3 Lugoj-Deva a stagnat, sunt foarte nemulţumit, se lucrează haotic, nu putem lucra cu 27 de subconstructori nesupravegheati pe un şantier, se dărâmă terasamentul la autostradă şi noi nu luăm nicio măsură”, a precizat ministrul Transporturilor.

Specialiştii în drumuri estimau recent că cei 15 kilometri de pe autostrada Lugoj – Deva, Lotul 2, de la Margina la Holdea, vor costa aproximativ 240 de milioane de euro şi va fi cea mai scumpă bucată de autostradă din România.

[slideshow_deploy id=’36590′]