Seminar pentru incluziunea socială

Proiectul “Acum pentru viitorul Vulcanului” continuă. Autoritățile locale de la Vulcan organizează un workshop și un seminar pe tema inovării sociale. Autoritățile locale de la Vulcan vor să reducă fenomenul marginalizării sociale.

“Servicii de organizare a unui seminar in cadrul proiectului „Acum pentru viitorul Vulcanului – parteneriat local pentru incluziunea sociala”. Cod proiect: 106386, finantat prin POCU, conform ghid de finantare (organizarea evenimentului va include si un bufet suedez pentru maxim 70 de personae)”, arată anunțul Primăriei Vulcan pentru achiziția serviciului privind organizarea seminarului de inovare socială.

Totodată va fi organizat și un workshop în acest sens. Obiectivul general al proiectului este stimularea implicarii comunitatilor locale in procesul de dezbateri publice si dezvoltare locala, prin formarea unui parteneriat local şi implementarea unei Strategii de Dezvoltare Locala (SDL) pentru a face pasi concreti spre dezvoltarea lor intr-un mod mai inteligent, mai durabil şi mai favorabil incluziunii sociale, in concordanta cu Strategia Europa 2020. Au fost identificate și zonele marginalizate ale Vulcanului. Cele cinci zone urbane marginalizate sunt: 1Cartier Micro 3B- Dallas, 2 Cartierul Vechi, 3 Cartier Colonia de Jos, 4 Cartier Crividia, 5 Cartier Zona Morisoara.

[slideshow_deploy id=’19661′]



(Următoarea știre) »