Bloc social modern, la Aninoasa

Un bloc social modern ar urma să fie construit în orașul Aninoasa. În câteva zile, licitația de aproape 9 milioane de lei urmează să fie atribuită. Este vorba de realizarea unui bloc social cu 60 de apartamente. Edilii au obținut finanțare, au demarat licitația, iar în câteva zile urmează să afăm și cine va construi imobilul în care urmează a fi mutați cetățenii din zona Colonie.

“Lucrari de constructie bloc -60 apartamente locuinte sociale in str.Vulculesti, oras Aninoasa. Lucrarile ce urmeaza a fi achizitionate vizeaza construirea unui bloc de locuinte sociale in orasul Aninoasa, str. Vulculesti, regim de inaltime S+P+3E, cu trei tronsoane (scari) si cu un numar total de 60 de apartamente, fiecare apartament având 2 camere. Total valoare estimata: 8.792.992 lei fara TVA”, este licitația demarată de administrația locală de la Aninoasa.

Data limita de depunere a ofertelor este  20 octombrie, ora 15:00. Lucrările ar trebui finalizate în termen de 60 de luni, de la data începerii, adică cinci ani. Blocul va fi construit pe strada Vulculești, din Aninoasa. Imobilul va fi împărțit pe trei scări și va avea un regim de înălțime S+P+3E. Potrivit documentației tehnice, suprafața construită a clădirii este de 1122,39 mp, iar suprafaţa desfășurată de 4407,75 mp.

[slideshow_deploy id=’27126′]

 



« (Știre anterioară)