Stadiul lucrărilor la drumurile naționale din Valea Jiului, verificat de prefectul de Hunedoara

O întâlnire de lucru convocată de prefectul județului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely, a avut loc stăzi, la sediul Primăriei municipiului Petroșani, subiectul dezbaerilor fiind legat de stadiul lucrprilor de reabilitare a drumurilor naționale din arealul Văii Jiului, dar și stadiul pregătitirilor drumarilor pentru sezonul de iarnă.

La această întâlnre, alături de prefectul județului Huneodara, au participat: Laurențiu Bogdan Bratu, director general regional DRDP Craiova, Ion Tudor, șeful secției S.D.N. Târgu-Jiu, Ovidiu Bulc, șeful secției S.D.N. Deva și Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Prefectul județului a dorit să afle stadiul lucrărilor pe DN 7A și DN 66 precum și al pregătirilor de iarnă pe drumurile naționale aflate în administrarea DRDP Craiova. Fabius Kiszely a solicitat administratorului de drumuri reabilitarea totemului de la intrarea în județ, din localitatea Polatiște.

Totodată, a solicitat informații cu privire la stocurile de material antiderapant și situația utilajelor de deszăpezire la începutul sezonului rece 2017-2018.