CEH după 100 de zile de guvernare PSD

100 de zile au trecut de când Partidul Social Democrat a preluat guvernarea. S-a făcut un bilanț al celor 100 de zile de guvernare. În ceea ce privește Complexul Energetic Hunedoara, Executivul marșează pe diminuarea pierderilor la CEH cu peste 52 de procente.

 

„Au fost revitalizate două dintre marile companii la care statul este acționar: Complexul Energetic Oltenia înregistrează pentru prima oară profit, raportând pentru primul semestru al anului un profit net de peste 307 milioane lei. Complexul Energetic Hunedoara și-a diminuat pierderile în prima jumătate a anului cu 52,4% față de aceeași perioadă a anului trecut. Am finalizat investiția de 23,5 milioane lei, la CE Oltenia, pentru modernizarea și retehnologizarea termocentralei Ișalnița”, se arată în textul documentului obținut de Agerpres.

Executivul a făcut bilanțul după 100 de zile de guvernare. Tot după ceele 100 de zile, ministrul Energiei anunță noi planuri pentru CEH, cum și premierul României, Mihai Tudose spune că minele nu vor mai fi închise.

[slideshow_deploy id=’36590′]