Intrare mai scumpă la bazinul didactic

Cresc prețurile biletelor de intrare de la bazinul didactic din Petroșani. Un proiect de hotărâre pentru modificarea prețurilor se află în dezbatere publică pe site-ul Primăriei Petroșani.

“Având în vedere volumul mare al cheltuielilor de întreținere: gazul metan, energie electrică, apă, substanțe dezinfectante, privind buna desfășurare a bazinului de înot, prin prezenta propunem Consiliului Local aporbarea majorării tarifelor la Bazinul de înot”, arată solicitarea celor care se ocupă de administrarea bazinului școlar din Petroșani.

Prețurile ar urma să fie majorate cu o sumă modică. Astfel, dacă acum un bilet de intrare la bazin costă 14 lei, dacă majorare este votată de consilieri, un bilet de intrare va costa 15 lei pentru adulți. Pensionarii ar urma să plătească 12 lei, iar elevii și studenții 8 lei. Abonamentul pentru adulți cu 10 ședințe+2 gratis/zile ar putea costa 150, de la 140 de lei cât este acum. Abonamentul pentru elevi/studenți 10 ședințe+2 gratis vor costa 80 de lei, în timp ce abonamentele pentru pensionari ar putea costa 120 de lei.

[slideshow_deploy id=’13837′]