Simpozionul SESAM 2018 onorat de personalități din cercetarea românească

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitate Minieră și Protecție Antiexplozivă INSEMEX Petroșani a organizat, la finele săptămânii trecute, cea de-a VIII-a ediție a Simpozionului Internațional Securitate și Sănătate în Muncă – SESAM. Manifestare ştiinţifică deosebit de apreciată, SESAM 2018 a avut loc, anul acesta, la eleganta sală de conferințe a Hotelului “InterContinental” din Bucureşti, evenimentl fiind organizat cu sprijinul şi colaborarea Universităţii din Petroşani, a Inspecţiei Muncii, sub auspiciile Ministerului Cercetării și Inovării și sub înaltul patronaj al Academiei Oamenilor de Știință din România.

La deschiderea oficială a simpozionului au luat cuvântul: Ministrul Cercetării si Inovării – Prof. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Directorul General al INSEMEX – Dr. ing. George Artur Găman, Rectorul Universității din Petroșani – Prof. dr. ing. Sorin Mihai Radu, Mihail Mândru – Șef Direcție Control, SSM din cadrul Inspecției Muncii, Vicepreședintele Academiei Oamenilor de Știință – AOSR – Dr. Doru Sabin Delion, Directorul General INCD pentru Protecția Muncii București – Dr. ing. Doru Costin Darabont, Prof. dr. ing. Gheorghe Manolea – Universitatea din Craiova.

”Ediţia a opta a Simpozionului Internaţional pentru Securitate şi Sănătate în Muncă – SESAM a pus în dezbatere lucrări științifice care au acoperit tematica stabilită, la manifestare participând aproximativ 100 de specialiști în domeniul SSM din mediul universitar, academic, legislativ, de cercetare și din domeniul privat din România, Italia, Germania, Turcia sau Polonia”, a declarat dr.ing. George Artur Găman, director general al INCD-INSEMEX Petroșani.

Simpozionul Internațional Securitate și Sănătate în Muncă – SESAM este o manifestare științifică devenită tradiție pentru INCD INSEMEX Petroșani și care contribuie decisiv la menţinerea contactului şi integrarea specialiştilor români în activităţile comunităţii ştiinţifice internaţionale, precum şi creşterea capacităţii de a oferi soluţii originale în domeniul securității și sănătății în muncă.

[slideshow_deploy id=’19661′]