Un petrilean a făcut prăpăd pe DN 7

Bărbatul de 58 de ani, din Petrila, a provocat un teribil accident rutier în urma căruia traficul pe DN 7  a fost oprit timp de câteva zeci de minute.

Un șofer nevinovat a ajuns la spital cu răni ușoare. Bărbatul din Petrila a fost rănit grav în urma accidentului și a rămas încarcerat în autovehicul.

„Un bărbat de 58 de ani, din Petrila, care conducea un autoturism  pe DN7 (zona localităţii Turdaş), din direcția Deva-Sebeș, nu a adaptat viteza la condițiile de carosabil umed, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta şi a lovit autoturismul care circula din sens opus, condus de un bărbat de 37 de ani, din Orăștie.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 58 de ani şi rănirea ușoară a celui de 37 de ani”, spun reprezentanții IPJ Hunedoara.

„Concomitent cu operațiunile de salvare și deblocare a oamenilor din autoturisme,  pompierii au luat și măsurile de prevenire a incendiilor la locul producerii accidentului. Din fericire, rănitul încarcerat a fost scos din autoturism conștient. Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată la Upu Deva. Al doilea rănit prezenta traumatisme minore„, spun și reprezentanții ISU Hunedoara. Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

[slideshow_deploy id=’17636′]