A omorât două surori şi îşi aşteaptă sentința  

 

Individul a primit 25 de ani și opt luni de pușcărie pentru ucidere a două surori invalide dintr-un sat din Țara Hațegului

 

Ovidiu Dănuț Drîngă a făcut apel la soluția instanței de fond, în baza căreia a fost condamnat pentru omor calificat, iar astăzi -miercuri ar putea afla dacă pedeapsa îi va fi majorată sau din contră. Drîngă a convins până acum completul de apel să respingă solicitarea de efectuare a unei noi expertize psihologice, de audiere a doi martori dar și să-i admită cererea în urma căreia să se arate dacă în dosar se regăsesc toate examinările criminalistice ale tuturor urmelor găsite şi prelevate la faţa locului.

Dubla crimă comisă la începutul anului trecut de Ovidiu Dănuț Drângă a îngrozit Țara Hațegului. Individul a intrat în toiul nopții peste două bătrâne țintuite la pat și le-a bătut cu sălbăticie. Procurorii au stabilit că a tăbărât pe femei cu pumnii și picioarele până când nu au mai răsuflat, ca mai apoi să le fure economiile, adică 10.000 lei. Cu banii avea să-i cumpere cadouri concubinei, de ziua ei de naştere, respectiv un inel de logodnă pentru că intenţiona să se căsătorească cu ea. Drîngă a fost trimis în judecată în luna aprilie 2016 și după un an de zile de proces, magistrații Tribunalului Hunedoara l-au condamnat la 24 de ani închisoare şi 5  ani interzicerea unor drepturi. Judecătorii au adăugat un spor de 1 an şi 8 luni, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 25 ani şi 8  luni închisoare, dacă și Curtea de Apel Alba Iulia va menține sentința.

[slideshow_deploy id=’13835′]