Promisiunile ministrului Transporturilor în județul Hunedoara

Prezent astăzi la Deva, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, însoțit de reprezentanți ai administrației social-democrate din județul Hunedoara, dar și de candidatul propus de PSD pentru funcția de primar al Devei, a efectuat o vizită în zona cartierului devean „Grigorescu”, unde s-a întânit cu locuitorii cartierului și cu agenții economici care își desfășoară activitatea în această zonă a orașului. Felix Stroe a aflat astfel că devenii din cartierul Grigorescu au nevoie urgentă de o pasarelă peste linia ferată. Acesta a promis că situația se va rezolva și aici se vor construi un pasaj auto suprateran și două pasarele pietonale moderne și funcționale.

Ministrul a dorit să inspecteze și stadiul mai multor lucrări de infrastructură de transport, printre care lucrările pe şantierul lotului 4 din tronsonul de Autostradă Lugoj – Deva. Felix Stroe a declarat că tratează ca prioritate de grad zero realizarea unei descărcări de pe Autostrada A1, o altă dorință mai veche a locuitorilor din Deva.

Aceasta este prima vizită a noului ministru al Transporturilor, Felix Stroe în teren, pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva. Felix Stroe le-a cerut imperativ constructorilor să respecte termenele și calitatea lucrărilor. “Am vrut să am o discuție cu toți constructorii de pe toate Loturile Autostrăzii pentru a vă spune tuturor că vă înțeleg provocările pe care le-ați întâmpinat in teren, dar eu voi avea toleranță “0” la întârzieri și la lucrări de proastă calitate, a declarat Ministrul Transporturilor.

Felix Stroe le-a atras atenția antreprenorilor să nu aștepte sa fie rugați pentru a face lucrările pentru care sunt plătiți. Antreprenorii trebuie să prezinte zilnic graficul de lucrări, iar reprezentanții CNAIR, care se ocupă de aceste proiecte, au primit sarcina să verifice respectarea graficelor asumate. Ministrul Transporturilor i-a cerut directorului CNAIR, Ștefan Ioniță, să meargă cât mai des pe șantiere și să monitorizeze evoluția lucrărilor importante.

[slideshow_deploy id=’17636′]